Over Beauty That Lasts

“Wil je werken aan een gezonde huid en/of even ontsnappen aan de drukte  van de dag? Geef jezelf die tijd en aandacht! Geef je over aan de ontspanning in mijn salon!”

Ik geloof dat een stralende huid voor iedereen haalbaar is. Door mijn persoonlijke aandacht en de resultaat gerichte behandelingen gaan we jou en jouw huid weer laten stralen. Ik deel mijn vakkennis graag met mijn klanten en werk in een fijne ambiance met hoogwaardige merken. Of je nou voor een korte of een lange behandeling bij me komt, mijn doel is dat je geniet en je volledig ontspannen voelt, en dat je thuis op de bank met een kop thee of koffie zult nagenieten!

Als onderneemster in de beauty branche is het voor mij erg belangrijk om op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen. Een wereld die altijd in beweging is! Doordat ik wil blijven groeien, volg ik elk jaar diverse trainingen. Die kennis pas ik toe in mijn behandelingen. Zo kan ik mijn klanten het beste huidadvies geven! Tevens werk ik samen met diverse collega’s om het aanbod van de behandelingen in mijn salon te vergroten.

Ik hoop jou snel in mijn prachtige salon te mogen ontvangen!