Merken

Beauty That Lasts werkt enkel met kwalitatief hoogstaande beauty merken: Merken die hun werking in huidverbetering ruimschoots hebben bewezen. Ieder met hun eigen visie, zowel op producten als op behandelingen. Maar allemaal met hetzelfde doel: uw huid in een betere conditie brengen. Door met de juiste producten te werken wordt een maximaal resultaat behaald. 

De producten van KLAPP, Yonelle, UNG & PUR Minerals worden zorgvuldig ingezet tijdens de verschillende behandelingen in de salon. Daarnaast zijn de producten ook aan de balie van Beauty That Lasts te verkrijgen, zodat de huid ook thuis in goede handen is!

KLAPP Cosmetics
KLAPP Cosmetics is een pionier in de wereld van schoonheid en staat voor innovatieve cosmetische behandelingen die hun tijd vooruit zijn. Voor ons is Made in Germany een belofte van kwaliteit. Meer dan 36 jaar ervaring en continu onderzoek & ontwikkeling van nieuwe high-tech actieve stoffen en methoden zorgen steeds voor optimale tevredenheid over de behandelingen.
Bezoek Website
PUR MINERALS
De huidproducten van Pur Minerals op minerale basis dekken niet alleen huidoneffenheden, maar helpen ook het algehele uiterlijk van de huid te verbeteren. Make-up van Pur Minerals is daarom geschikt voor mensen met allergieën, acne of andere huidproblemen. De producten bevatten geen schadelijke ingrediënten, zijn niet getest op dieren en zijn tevens gluten, parabenen en talk vrij.
Bezoek Website
YONELLE
Het is geen kunst om alle nieuwste anti-rimpel ingrediënten in cosmetica toe te passen. Wat wél een kunst is, is ervoor te zorgen dat deze ingrediënten de epidermale barrière binnendringen. Dit is de grootste uitdaging van cosmetica in de 21e eeuw en de hoogste prioriteit van Yonelle. Producten van Yonelle zijn gebaseerd op de laatste ontdekkingen, wetenschappelijke onderzoeken en wereldwijde cosmetologische trends.
Bezoek Website
UNG MAKE-UP
UNG betekent ‘jong’ in iedere Scandinavische taal. UNG gunt iedereen het zelfvertrouwen om zichzelf te zijn en individualiteit te vieren. Iedereen is immers verschillend en heeft zijn eigen persoonlijke stijl. Met de juiste make-up helpt UNG je om je natuurlijke schoonheid te accentueren en jouw mooiste zelf te zijn. UNG draagt bij aan een betere wereld door geen gebruik te maken van dierproeven, grondstof verbruik te reduceren en arbeidsomstandigheden te monitoren.
Bezoek Website
Previous
Next